Monday, July 23, 2018

Τρια λεπτά για τρείς λόγους που δεν χάνεις λίπος

ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΠΟΣ 

Πάντα πανέτοιμη η ζυγαριά που έχεις στο σπίτι να την χρησιμοποιήσεις; 
Προσέχεις τις εξόδους τις καθημερινές και μένεις σπίτι έτσι ώστε να αποφύγεις το πλατερ με τα τσιμπήματα που θα έρθει μαζί με το τζιν εντ τονικ (ναι γραφω και ελληνικα-αγγλικα, οχι γκρικλισ, ινγκρικ  ENGREEK ) που παρήγγειλες. Ή όταν πας, αποφασίζεις μόνο το ποτηράκι εκείνο να πιεις.
Λαθος Νο.1
Είναι αρκετά ψυχοφθόρο μερικές φορές αλλά συνεχίζεις να το κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος. Είσαι τυπικός, προσέχεις καθε γεύμα σου, πας στο γυμναστήριο κάθε μέρα και χτυπάς ενα χαη ιντένσιτυ. Νιώθεις οτι έχεις πρόοδο και ανυπομονείς. Για τι;
Φυσικά για το επόμενο πρωί που ανεβαίνεις στη ζυγαρια και περιμένεις να έχεις χάσει κιλά. Όπως και το προηγούμενο πρωί και το επόμενο και το επόμενο του επόμενου, Ω επόμενο.👏 
Βλέπεις ότι δεν έχασες κατι περισσότερο απο 0.3 και απο εκείνη την στιγμή ξεκινάς, ‘Δεν κάνω καλή γυμναστική , τι έφαγα και ηταν λαθος, μήπως να ξεκινήσω διπλές προπονήσεις; ‘ . 
Αν δεν μάθεις κατι απο αυτό το αρθρο, τουλάχιστον κράτα αυτο :  Αν ο αριθμός πάνω στην ζυγαριά δεν αλλάζει, δεν σημαίνει οτι δεν χάνεις λίπος. Οτι και να γίνει μην ξεχάσεις αυτό. Ο αριθμός εκείνος αντιπροσωπεύει τόσα πολλα στοιχεία του ανθρώπινου σώματος που σημαίνει συγκρίνοντας το με το λίπος κανουμε ενα μικρό λαθάκι. Ντάξει μεγάλο!! Συνεχίζουμε. >>

Λαθος Νο.2 
Τρως περισσότερο απ’όσο νομίζεις. Τι λέω; Φυσικά και προσέχεις ναι, αλλά αν το σύνολο των θερμίδων που έχεις φάει στο τέλος της βδομαδας υπερβένει το σύνολο αυτών που έχεις κάψει, μας μένουν περιτές θερμίδες. Αρα; Αρα δεν χάνουμε όσα νομίζουμε ή όσα θα θέλαμε να νομίζουμε! Θυμάσαι το τζιν εντ τονικ που είπα στην αρχή;  Ωραια! Εκείνο είναι τις καθημερινές. Τι γινεται όμως τα Σαββατοκυρίακα; Όταν αφήνεσε τα Σαββατα και τρως ότι θες, πίνεις ότι θές και μετα ξυπνάς και μια Κυριακούλα πας για μπραντς, ανεβαίνει κατα πολύ το θερμιδικό σου ισοζύγιο, καταλήγοντας να μένεις στάσιμος ή και να βάζεις βάρος. 
‘Τελικά τι κάνω λάθος ρε Χάρη;’ 😳 Να προσέχεις τι τρως τα Σαββατοκυρίακα ουτως ώστε να μην χαλάς τον καλό προγραμματισμό που έχεις τις καθημερινές μέρες.

Λάθος Νο.3
Νομίζεις ότι καθε γραμμάριο που βαζεις στη ζυγαριά είναι λίπος. Η ζυγαρια και το αποτέλεσμα της έπηρεάζεται απο διάφορα πράγματα της καθημερινότητας. Μπορεί το προηγούμενο βράδυ να έχεις φάει πολύ, αρα ο αριθμός που βλέπεις να επιηρεάζεται απο το περιεχόμενο του στομαχιού. Η περίοδος στις γυναίκες. Υπάρχουν γυναίκες που βαζουν 2-3 κιλά μια φορά το μήνα. Φαντάσου πόση ψυχική δύναμη χρειάζονται όταν ξέρουν πως θα ανέβει ο αριθμός στη ζυγαριά ενώ κουράζονται στα γυμναστήρια και στη κουζίνα.💪 Μπορει να ζυγίζεσαι διαφορετικές ώρες τη μέρα έτσι να βλέπεις διαφορετικά αποτελέσματα στην οθόνη.  

Σωστο Νο.1
Συγκεντρώσου στο να νιώθεις καλά εσύ μέσα στα ρούχα σου. Χρησιμοποίησε λιγότερο την ζυγαριά και περισσότερο το μέτρο. Η ζυγαριά ειναι ένα καλό εργαλείο αλλα οχι το μονο. 
Συνέχισε την πορεία σου, κράτα τον προγραμματισμό σου και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες.💪💪💪💪💪


Ευχαριστώ που το διάβασες μέχρι το τέλος! 

Εσύ που προσπαθείς να χάσεις λίπος πάτησε στο λινκ απο κάτω!

https://charismamas.blogspot.com/2019/01/weightlossnow.html

Αν βρηκες καπου εδώ μέσα τον εαυτό σου , ασε ένα σχόλιο απο κάτω και θα τα πουμε ενας προς ενα λέηττερ. (παρτο ινγκρικ ξανα) !!

Αν ξέρεις κάποιον που θα χρειαζόταν αυτές τις πληροφοριές μπορεις να μοιραστεις το αρθρο! 

Φιλιά.

1 comment: